دانه ی قهوه شامل 1% کافئین است که همواره قابل ترکیب شدن با اسیدهاست. مردم اغلب عقیده دارند که کافئین قهوه بر بدن تأثیر می گذارد، ولی مواد دیگری که در دانه ی قهوه وجود دارند، در این امر مؤثرند.
قهوه باعث تحریک قلب و و افزایش ضربان آن می شود. قدرت دستگاه گوارش را فعالتر می کند و ترشحات غدد گوارشی را افزایش می دهد. برای افراد سالم، نوشیدن آن، مخصوصا بعد از صرف غذای سنگین مطلوب است ولی برای سایرین ممکن است سبب سوزش معده و یا قلب شود. همچنین قهوه ی صبحانه بر روی کلیه ها اثر می گذارد و به دفع مواد زائد که در شب جمع شده است، کمک می کند. نوشیدن آن پس از صرف ناهار، بر روی عضلات اثر گذاشته و کمک می کند تا کمتر احساس خستگی کنیم. و نوشیدن قهوه پس از صرف شام، گاهی محرک مغز و عضلات می باشد!
نویسنده: مهران ورشوساز
منبع: دانستنیهای دانتش آموز
:: موضوعات مرتبط:
متفرقه ,
نوشیدنی ها ,
,
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3